پیشگیری یا درمان؟
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
سلام دوست عزیز.خوشحال میشم آدرس وبلاگ من رو در وب خودت بذاری. بازهم به وب من سربزن.ممنونم





صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

با خمیر پیتزا شروع کنید. به این ترتیب که بیکینگ پودر و شکر را در یک و نیم لیوان آب ولرم حل کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بمانند. مـواد لازم (برای۴ نفر ) آرد سفید : ۳ لیوان / ۴۸۰ کیلو کالری روغن زیتون : ۴ قاشق مرباخوری /۱۰۰ کیلو کالری بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری /۰ کیلو کالری شکر : ۱/۵ قاشق چایخوری / ۱۶ کیلو کالری نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری / ۰ کیلو کالری پنیر خامه ای : ۱۵۰گرم / ۱۹۵ کیلو کالری مایونز : ۴ قاشق غذاخوری/ ۳۶۰ کیلو کالری پنیر چدار : ۱۰۰گرم / ۱۱۰ کیلو کالری کلم بروکلی: ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری هویج خلال شده : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری گوجه فرنگی : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری فلفل دلمه ای خلال شده : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری گل کلم : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری طـرز تـهـیـه: با خمیر پیتزا شروع کنید. به این ترتیب که بیکینگ پودر و شکر را در یک و نیم لیوان آب ولرم حل کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بمانند. آرد را نیز با نمک و روغن زیتون مخلوط و بعد از ۲۰ دقیقه، مخلوط آب را در آرد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ۱۵ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت در جایی گرم بگذارید تا در اصطلاح استراحت کند و جا بیفتد. در این بین، سبزی ها را خرد کنید. کلم بروکلی و گل کلم را خرد و فلفل دلمه ای و هویج را خلال کنید و گوجه فرنگی را به حلقه های بسیار نازکی درآورید. سپس این سبزی ها را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید و در کناری بگذارید. بعد از گذشت ۲ ساعت، خمیر را در سینی فر پهن کنید. یادتان باشد ابتدا باید نان پیتزا را بپزید و سپس مواد پیتزا را روی آن بریزید و آن را در فر بگذارید بنابراین پس از پهن کردن خمیر، آن را در فری که با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا پخته شود. بعد آن را خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، روی نان پیتزا مخلوط پنیر خامه ای و مایونز بمالید و سپس سبزی ها را روی آن قرار دهید و بعد روی تمام آنها پنیر چدار بگذارید و پیتزا را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.
[ پنج شنبه 15 فروردين 1392برچسب:پیتزا گیاهی,پیتزا,طرز تهیه پیتزا, ] [ 16:29 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

 

 

 
مواد لازم:
 
روغن زيتون-۴ قاشق مرباخوري*سير له شده- ۲ حبه
عدس پخته- يک پيمانه*پوره سيب زميني- يک پيمانه
*خرده نان- يک پيمانه*پيازچه خرد شده- ۲ قاشق مرباخوري*ريحان خرد شده، مرزنگوش و جعفري- هر کدام يک قاشق مرباخوري*نمک-يک چهارم قاشق مرباخوري
فلفل سياه- يک هشتم قاشق مرباخوري* تخم مرغ- يک عدد
طرز تهيه:
يک قاشق مرباخوري روغن را در ماهيتابه بزرگي که روي شعله متوسط قرار دارد، بريزيد.سير را اضافه کنيد و به مدت ۲ دقيقه تفت دهيد تا نرم شود
سير، عدس، پوره سيب زميني، خرده نان، سبزي هاي خرد شده، تخم مرغ ، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنيد
مواد را به شکل کتلت در آوريد و هر ۲ طرف را در روغن سرخ کنيد.
 

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

مواد لازم:
کرفس- نيم کيلوگرم                                سيب زميني متوسط- يک عدد                 کره- دو قاشق غذاخوري
پياز خردشده- يک عدد                           سير له شده- يک حبه                          آب مرغ يا سبزي- ۴پيمانه
نمک و فلفل- به ميزان لازم
طرز تهيه:
*کرفس، سير و پياز خرد شده را در کره تفت دهيد تا طلايي شود.
*آب مرغ يا سبزي و سيب زميني را به مواد اضافه کنيد و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد و بگذاريد به آرامي بپزد تا سيب زميني نرم شود.*پس از کمي خنک شدن، آن را در دستگاه غذاساز بريزيد و به شکل پوره دربياوريد و دوباره روي حرارت قرار دهيد، نمک و فلفل را اضافه کنيد.
[ دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:سوپ,طرزتهیه سوپ کرفس,سوپ کرفس,سوپ,کرفس, ] [ 18:21 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

 طرز تهیه ذرت مکزیکی

 مواد لازم:
کنسرو ذرت.      قارچ 5عدد.         پنیر پیتزا(زیاد مهم نیست)200گرم
کره 100 گرم.                پودر آویشن(عالیه)به مقدار لازم.          سس مایونز200گرم.             فلفل قرمزبه میزان دلخواه          آب لیمو به مقدارکم
طرز تهیه:
ابتدا قارچ را خرد میکنیم وبه همراه ذرت روی حرارت میگذاریم تا به مدت 15دقیقه بپزد.کره و پودر اویشن وفلفل قرمز را به ان اضافه میکنیم. سپس پنیرپیتزا رابه مواد اضافه کرده وتند تند هم میزنیمسس مایونز را با کمی اب لیمو رقیق میکنیم وبعد از خاموش کردن شعله وسردشدن مواد سس را اضافه میکنیم.
میتوانید برای تزیین از کمی چیپس خلالی استفاده کنین.
 

 

[ یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:ذرت مکزیکی,طرزتهیه ذرت مکزیکی, ذرت,مکزیکی,ذرت مکزیکی, ] [ 12:9 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد


  مواد لازم:

نخود زرد خام یک لیوان/ پیاز کوچک یک عدد / سیب زمینی کوچک یک عدد/ سیر دو حبه/ پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری / پودر زیره سبز یک قاشق چایخوری/ آرد سفید یک قاشق سوپخوری/جعفری خشک دو قاشق غذاخوری/ نمک و ادویه به میزان لازم/ روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

دستور تهیه:

نخود را از یک روز قبل با آب سرد خیس کنید.در طی روز چندبار آب آن را عوض کنید.سپس نخود را به همراه سایر مواد داخل غذاساز میکس کنید.داخل قابلمه روغن را داغ کنید مواد را به اندازه گردو برداشته گرد کنید یا به شکل کتلت درآورید و داخل قابلمه سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید.

میتوانید فلافل ها را با سس قرمز یا مایونز و یا سس ارده میل کنید.

طرزتهیه سس ارده:نصف پیمانه ارده رابه همراه دو حبه سیر رنده شده/ دو قاشق غذا خوری روغن زیتون/4/1 پیمانه آب لیمو ترش تازه ویک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و نمک مخلوط میکنیم

[ یک شنبه 25 تير 1391برچسب:فلافل, آشپزی گیاهی, فلافل,آشپزی,آشپزی آسان, فلافل, ] [ 21:54 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

موادلازم:

توفو(پنیر سویا) نصف پیمانه/ پیاز درشت یک عدد/ سیر5 حبه/ کنسرو لوبیا چیتی 1عدد/ فلفل سبز قلمی خرد شده یک قاشق مرباخوری/ سس فلفل قرمز به میزان دلخواه/ تورتیا(یا نان لواش)4 عدد/ گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه/ روغن زیتون  دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ماهیتابه  پیاز و سیر را تف دهید.سپس لوبیا .فلفل سبز و سس فلفل قرمز را اضافه میکنیم. از این ماده وسط نان لواش یا تورتیا ریخته سپس گوجه و پنیر سویا را روی آن ریخته سپس بصورت لقمه بپیچید وگرم سرو کنید.

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

موادلازم:

کدو حلوایی تازه نیم کیلو/ روغن بادام زمینی به میزان لازم/ نمک کمی

طرز تهیه:

کدو را پوست کنید سپس خرد کنید.درون یک ظرفی با عمق 10سانت روغن ریخته.کدو ها را به آن اضافه کنید و آن را در فر با دمای375 به مدت 30 دقیقه(تا زمانیکه ترد و برشته شوند) حرارت بدهید.چیپس ها را در صافی بریزید تاروغن آن خارج شود. درصورت تمایل نمک زده و میل کنید

[ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:چیپس کدو حلوایی, کدو حلوایی, چیپس, ] [ 15:6 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

مواد لازم برای 5 نفر:

سیب زمینی 5 عدد/تره و جعفری خرد شده4 قاشق غذاخوری/نمک و ادویه به میزان لازم/ نان لواش دو بسته

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پخته و له میکنیم.تره و جعفری خرد شده را به همراه نمک و ادویه به سیب زمینی ها اضافه کرده .نان ها رابه صورت مستطیل برش زده مواد راداخل آن میگذاریم و به صورت مثلث تا زده و در روغن سرخ میکنیم

[ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:سمبوسه خوزستانی,سمبوسه,آشپزی گیاهی, ] [ 14:32 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 349
بازدید کل : 313775
تعداد مطالب : 243
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1